03.11.2016

Obustavljeno besplatno prikupljanje azbestnih ploča od građana

Obavijest svim građanima oprivremenom obustavljanju financiranja sustava prikupljanja i odlaganja građevinskog otpada koji sadrži azbest
 
27.07.2016. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost na svojim Internet stranicama obavještava sve građane da od 31. srpnja 2016. godine privremeno obustavlja financiranje sustava prikupljanja i odlaganja građevinskog otpada koji sadrži azbest, jer su za ovu godinu iskorištena sva planirana sredstava za tu namjenu (link niže naveden):
http://www.fzoeu.hr/hr/obavijesti/privremeno_obustavljanje_financiranja_sustava_prikupljanja_i_odlaganja_gradevinskog_otpada_koji_sadrzi_azbest/"

Svi građani koji nadalje imaju potrebu za zbrinjavanjem ove vrste otpada slobodno nam se obratite ali uz napomenu da ćete trošak preuzimanja i zbrinjavanja takvog otpada morati plaćati sami.
O daljnjem nastavku sufinanciranja sustava prikupljanja i odlaganja građevinskog otpada koji sadrži azbest pravovremeno ćete biti obaviješteni kako od strane Fonda za zaštitu okoliša i prirode tako i od nas.
 
Copyright (c) 2016. www.metis.hr, Sva prava pridržana
web dizajn: Dune d.o.o.