Zaposlenici

Metis d.d. ukupno zapošljava 150 zaposlenika. Podržava suradnju i timski rad na svim razinama u cilju izmjene znanja, iskustva i pronalaženja najpovoljnijih poslovnih rješenja. Tvrtka potiče kodeks etike u poslovanju. Jedno je od rijetkih poduzeća koje odolijeva modernim trendovima konstantne fluktuacije zaposlenika neprestano ulažući u svoj intelektualni kapital. 

Mnogi zaposlenici Metis-a ostaju raditi u firmi do mirovine, a nakon toga se mogu učlaniti u Udrugu Umirovljenika Metis d.d. gdje i dalje ostaju dio nje.

Udruga umirovljenika Metis-a osnovana je 06.12.2006.g., a broji 98 umirovljenih radnika. Svake godine organizira se okupljanje i druženje umirovljenika. Počasni su uzvanici na svakoj proslavi, obljetnici ili neformalnom druženju koje organizira Metis ili njegovi sadašnji zaposlenici. Na taj način ostvaruje se sinergija sadašnjih i bivših generacija čime se učvršćuju temelji za buduće generacije. 

Bez obzira na visoku tehnološku opremljenost, najveća vrijednost Metis-a su njegovi zaposlenici koji predanim radom i stalnim usavršavanjem pridonose uspješnosti i razvoju tvrtke. 

 
1478243753_logo1.png
1478243992_logo2.png
Copyright (c) 2016. www.metis.hr, Sva prava pridržana
web dizajn: Dune d.o.o.